GLUMICU NAPLJUVALI FANOVI

Autor:

Zabava

13.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Sara Džesika Parker (53) pojavila se na nedavno održanoj Met Gali sa ogromnim ukrasom na glavi s prizorom Isusovog rođenja, pa je dobila žestoke kritike kako zbog autfita tako i zbog svog izgleda.

 

 

Објава коју дели ST. G A R N E R ? (@st.garner) дана 11. Мај 2018. у 11:10 PDT

 

Naime, njena čudna odevna kombinacija je bila povod da je ljudi na društvenim mrežama ispljuju i brutalno izvređaju. Bilo je i onih koji su zanemarili katoličku temu i svu pažnju fokusirale na njen izgled, udelivši joj brojne kritike kako izgleda beživotno i staro.

- Sara izgleda kao da ima 89 godina. Volim njen stil, ali zaboga… Izgleda kao da nikad nije popila čašu vode ili uzela vitamine - komentarisala je jedna tviterašica.

- Isuse Hriste! Sara Džesika Parker je stvarno ostarila. Zar je pušila 40 cigareta na dan???", glasio je komentar korisnika interneta.

 

- Zašto Sara izgleda kao da ima 100 godina? - upitao je treći.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu.

- Svi trolovi koji komentarišu kako je Sara Džesika Parker stara, pogledajte sebe u ogledalu. Izgleda odlično! Žena je u 50-im godinama koja lepo stari. Da mi je videti kako ćete vi izgledati u tim godinama - jedan je od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading