SVI GLEDALI U AMAL, A RIJANA I BLEJK ODUŠEVILE na popularnom njujorškom BALU!

Autor:

Zabava

08.05.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najglamurozniji događaj u Njujorku koji se, sada već tradicionalno, održava i privlači najpopularnije slavne ličnosti u svetu jeste dobrotvorno veče Instituta za umetnički kostim Metropolitan muzeja, radi prikupljanja novčanih sredstava za modno odeljenje Instituta, koje jedino u okviru ove institucije mora samostalno da se finansira.

Foto: Tanjug/AP
Svi su gledali u nju.. Amal i Džordž Kluni

Tema sinoć održanog Met Gala bila su "Nebeska tela: Moda i katolička mašta", a među slavnima koji su se pojavili i oduševili kostimima bili su Amal i Džordž Kluni koji su stigli među prvima.

Foto: Tanjug/AP
Oduševila... Blejk Lajvli

Iako bez supruga, Rajana Rejnoldsa, Blejk Lajvli je blistala i definitivno privukla veliku pažnju kao i sestre Điđi i Bela Hadidi, koje su se našle u toaleti čuvenog brenda "Versaće". Zlatnu toaletu ovog brenda ponela je i Kim Kardašijan, koja je ovoga puta došla bez Kanjea Vesta. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Došla bez Kanjea... Kim Kardašijan
Foto: Tanjug/AP
Apsolutna zvezda... Rijana

Ipak, zvezda večeri je bila Rijana čiji je kostim asocirao na papinu odeždu, te su svi foto-aparati bili upereni u nju. Ništa manje pažnje nije privukla ni Dženifer Lopez, koju je za ovu priliku obukao "Balmejn", a slavna pevačica i glumica bila je u pratnji upravo mecene ovog brenda Olivera Rustenga. 

Foto: Tanjug/AP
Uvek zapažena... Dženifer Lopez

Par koji se pojavljuje iskuljučivo na ovom dobrotvornom balu, Žizel Bundšen i Tom Brejdi i sinoć su dominirali, ali su ih ipak zasenili Irina Šajk i Bredli Kuper, koji su se posle mnogo vremena pojavili zajedno na jednom događaju. U njihovom društvu bila je i Donatela Vesaće, koja ih je za ovu priliku i obukla. 

Foto: Tanjug/AP
Iznenadili pojavljivanjem... Irina Šajk i Bredli Kuper

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading