NAJTANJA U KLANU "KARDAŠIJAN": Kortni ima 44 kg "žive vage", a OVO JE NJENA TAJNA

Autor:

Zabava

08.05.2018

04:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan važi za najzgodniju Kardašijanku. Žena ima iza sebe tri porođaja, predispoziciju da se ugoji (jer su svi u familiji skloni "višku" kilograma) i 40. godina života. Dakle, kapa dole za 44 kilograma i način ishrane koji bi retko ko mogao da isprati, kao što to radi ona.

RepublikaFoto: instagram.com/kourtneykardash
Kortni Kardašijan sa malom dečicom

U epizodi svog porodičnog šou-programa "Keeping Up With The Kardashians" rekla je koliko je teška, kao i koje dodatke u ishrani koristi svakog dana. 



- U ovom trenutku, moja ishrana se temelji na umerenosti. Trudim se da jedem zdravo kad sam kod kuće i održavam ravnotežu zdravog organskog povrća i voća, zdravih masnoća i proteina. Shvatila sam da to što jedem utiče na sve, od moje kože, preko mog raspoloženja, do nivoa energije - napisala je.

Potom je pobrojala sve što unosi u svoje telo tokom dana. 

- Najpre popijem kolagen s vodom. Tokom dana pokušavam da pijem što više vode. Onda sledi smuti s dodacima proteina iz riblje kosti, ulja s trigliceridima srednjeg lanca i algama. Onda je vreme za hranu. Za ručak biram organsku salatu. U poslednje vreme jedem najčešće svoju salatu s avokadom, kuvanim jajima, krastavcem i paradajzom. Po podne pijem vrući zeleni čaj i nešto pregrizem. Najčešće je to bio čips. Za večeru jedem grilovanu šniclu lososa ili piletine, dodam pire od karfiola. Uveče jedem i pirinač - otkrila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading