TUGA NEOPISIVA: AVIĆIJEVA TAJNA DEVOJKA OBJAVILA PISMO I FOTOGRAFIJE!

Autor:

Zabava

27.04.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne bivše devojke slavnog di-džeja Avićija, odnosno Tima Berglinga (28) koji je preminuo 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, oglasile su se nakon njegove smrti. A sada je dugačko pismo i zajedničke fotografije objavila njegova devojka s kojom je bio u vezi do smrti, manekenka Tereza Kačerova.

Foto: instagram.com/terezakacerova
Ona i dalje ne veruje da ga nema... Tereza i Tim

Tereza je tek danas objavila fotografije sa Timom i pismo o njihovoj ljubavi, a kad su ovo videli njegovi fanovi, ostavljali su joj poruke podrške.

Manekenka koja ima sina iz prethodne veze otkrila je da je Avići bio neverovatno blizak sa malim Lukom. Ona je najpre objavila fotografije, a potom i pismo u kom je objasnila da su bili u tajnoj vezi, kao i da do juče nije mogla da poveruje da je umro.

RepublikaFoto: youtube.com/TMZ
Preminuo u 28-oj godini... Tim Bergling

- Dragi Tim, prethodne dane provela sam čekajući da se probudim, čekajući nekoga ko će mi reći da je ovo bolesna šala, grozna greška. Mislim da sada znam da te više nikada neću videti. Prvih nekoliko dana sam uznemiravala tvoje prijatelje (Da li su sigurni?, Da li je istina?, zahtevala sam dokaz, Gde si ti sada?) i guglala sam članke nadajući se da ću pročitati u nekom da su pogrešili. Svaki put kada sam videla "RIP" (počivaj u miru) i "Avići" u istoj rečenici ili datum tvoje smrti, doživljavala sam novi šok - napisala je, između ostalog, Tereza.

Foto: instagram.com/terezakacerova
Bio veoma blizak sa sinom svoje devojke... Avići

Ona je opisala i Avićijev odnos sa njenim sinom Lukasom, a na osnovu fotografija može se zaključiti da je di-džej bio veoma blizak sa dečakom, kao i njihovu odluku da imaju decu:

- Imala sam naviku da ti pričam kako se Luka nikada neće sećati života bez tebe. Sada se ja nadam da će se sećati njegovog života sa tobom. Biću tu da ga podsetim. Pokazaću mu... Svaki put kada pomislim na nešto što nismo dovršili osetim bol u svom srcu. Nikada nismo završili Hari Poter maraton - ostao nam je još jedan - nikada nisi video kako se rastopim kada Snape umre. Nikada nisam prestala da te uveravam da ime naše ćerke mora biti Serafina. Nikada nisi završio svoju tetovažu na ruci na kojoj bi sa unutrašnje strane bilo lice koje bi ličilo na moje...

RepublikaFoto: instagram.com/terezakacerova
Držali su vezu u tajnosti... Tereza, Tim i Luka

Manekenka je otkrila razloge zbog kojih je želela da njihova veza bude tajna:

- Bila sam posvećena tome da našu vezu držim u tajnosti zato što sam želela da bude NAŠA i samo naša, i da niko ne učestvuje u tom ludilu. Ali, mislila sam... Kada podelim to sa svetom, biće onda kada budem nosila naše dete. Oh, kako je taj plan bio loš... - napisala je Kačerova. 

U jednom delu, Tereza otkriva i koje su bila poslednje reči koje joj je Avići uputio:

- Zvala sam te bebica anđeo... Poslednje reči koje si mi izgovorio bile su: "Volim te. Pa, volim te. Kao što ti voliš Meksičku koka-kolu - piše u pismu. 

Foto: instagram.com/terezakacerova
Rekao joj je da je voli... Tereza i Tim

Tim Bergling, poznatiji kao Avići bio je poznat po hitovima poput "Wake me up", "Hey Brother", "Waiting for love" i drugih. Uzrok njegove smrti i dalje nije poznat, a policija iz Omana isključila je mogućnost da je ubijen. Avići je bolovao od pankreatitisa uzrokovanog prekomernim konzumiranjem alkohola, a 2014. godine odrstanjena mu je žučna kesa i slepo crevo. Najplaćeniji di-džej povukao se sa scene 2016. godine kako bi sačuvao svoje zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading