Kakav poklon: ROBI VILIJAMS OD ŽENE DOBIO PLANTAŽU MARIHUANE!

Autor: The Sun

Zabava

26.04.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je šokiran informacijom koju je otkrio nekadašnji Robijev kolega Big Narsti, iz sastava "Take that" o tome da je britanski pevač o supruge za godišnjicu braka dobio plantažu marihuane.

 

 

S obzirom na to da je Vilijams poznat kao obožavatelj marihuane, koju povremeno puši, njegova supruga Ajda Fild odlučila je da mu obeužbedi mnogo ovih biljaka

Njih dvoje u braku su od 2010. godine i imaju ćerku Teodoru Rouz (6) i sina Čarlton Valentina (4), a nedavno su proslavili godišnjicu.

 

 

-  On je vrlo kul. Veoma je prizemna i srdačna osoba, i ima dobru ženu. Video sam poklon koji mu je poklonila za godišnjicu braka. Kupila mu je celu farmu trave u njihovoj palati u Los Anđelesu. Tamo je to legalno - izjavio je Big.

A možda najveći šok vezan za Robija i njegov užitak izazvala je informacija iz 2012. godine, kada je Vilijams džoint zapalio  u Bakingemskoj palati, gde je nastupio povodom jubileja kraljice Elizabete II

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading