NIJE SMEO DA JEDE I PIJE: Snimak koji otkriva kako je Avići ŽIVEO DOKAZUJE SVE!

Autor:

Zabava

25.04.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni di-džej Avići, kome je pravo ime Tim Bergling (28) preminuo je 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, a uzrok smrti i dalje je nepoznat.

RepublikaFoto: youtube.com/TMZ
Iako je prestao da nastupa 2016. godine, to mu nije spasilo život... Tim Bergling

Ipak, ono što je poznato je da je Avići vodio veoma neuredan život, a da je pri tom bio lošeg zdravstvenog stanja. Njemu je 2012. godine dijagnostikovan pakreatitis uzrokovan prekomernim konzumiranjem alkohola, a 2014. mu je odstranjena žučna kesa i izvađeno slepo crevo.

Na jednom od snimaka iz australijske bolnice vidi se kako slavni di-džej leži u bolničkoj postelji, a samo dan kasnije nastavio je intenzivnu turneju.

Ono što se sada saznalo je da muzičar u jendom trenutku, zbog otekline jetre, nije smeo da pije i jede, već samo da unosi lekove, a on je s takvom dijagnozom nastupao. Ovo je otkriveno u dokumentarcu o njemu pod nazivom "Avići- Istinita priča".

RepublikaFoto: youtube.com/MTWNews
Dan pošto je izašao iz bolnice, Avići nastupao...

On je nastupao iako je jedva stajao na nogama, a u videu se može čuti lekar koji mu je davao savet i govorio kako su oni sveni da je on usred turneje, ali da mora da se pridržava prepisane terapije.

Najplaćeniji svetski di-džej povukao se sa scene 2016. godine, ali to ipak nije spasilo njegovo zdravlje te je preminuo samo tri dana nakon što je saznao da je nominovan za prestižnu nagradu "Bilbord".

 

 

Avići je vlasnik velikih hitova poput: "Wake me up", "Waiting for love", "Addicted to you" i mnogih drugih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading