OGROMNI PODOČNJACI: Pojavila se fotka Kim Kardašijan BEZ ŠMINKE

Autor:

Zabava

08.04.2018

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planetarno popularna starleta Kim Kardašijan osim svojih oblina, često ističe i ten, za koji tvrdi da je besprekoran. Međutim, na internetu se pojavila fotogrfaija njenog lica bez šminke i svi su bili šokirani.

RepublikaFoto: instagram.com/mytrendylookuk
I ona ima mane... Kim Kardašijan

Kim je često i gavna zvezda tutorijala koji mnoge dame podučavaju kako pravilno da se našminkaju, a na tim snimcima je izgledala besprekorno.

Rijaliti zvezda nedavno je u prodaju izbacila novu kolekciju šminke koju je napravila u saradnji sa vizažistom Marijom Dedivanovićem. Kako bi milionima obožavalaca i pratilaca pokazala kako da koriste njeni korektori, starleta je napravila snimak i podelila ga na Instagramu.

Kim je u nameri da dokaže koliko dobro njen novi korektor prekriva podočnjake, pokazal svetu svoje za koje niko nije očekivao da ih ima.

- Vidite kakve crne krugove imam ispod očiju, a videli ste koliko su svetli kada stavim svoj korektor - stoji u opisu slike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading