Kanski festival 2024

NAJVEĆI BLAMOVI KANSKOG FESTIVALA: Bradavica ove glumice je živela svoj najbolji život, a evo kome je vetar otkrio najveću intimu! (FOTO)

Tek nas očekuje spektakl!

15.05.2024 11:55

NAJVEĆI BLAMOVI KANSKOG FESTIVALA: Bradavica ove glumice je živela svoj najbolji život, a evo kome je vetar otkrio najveću intimu! (FOTO)
Profimedia

Neki događaji se ponavljaju, čak i na najprestižnijim i najstarijim događajima poput Kanskog festivala. Ovogodišnji,  77. po redu festival, nije izuzetak već je naprotiv, prilika da se osvrnemo na neke nezaboravne trenutke koji su nasmejali, iznenadili ili pak šokirali javnost tokom godina.

Helen Miren, dobro poznata po svojoj gracioznosti i eleganciji, doživela je trenutak koji će je verovatno dugo pamtiti nakon intervjua 2018. godine. Tada nam je pokazala da i najveće zvezde mogu da padnu kao s kruške.

Nadamo se da se tada nije mnogo ugruvala.

Elsa Zilberštajn je 2016. godine iznenadila javnost kada je njena bradavica postala neočekivani centar pažnje. Iako je želela da se istakne, ovaj put je možda malo više pokazala nego što je planirala.

Hajdi Klum je, sa svojim bezvremenskim šarmom, uvek bila u centru dešavanja na Kanskom festivalu, ali 2023. godine je njen dekolte privukao više pažnje nego što je očekivala kada su bradavice postale deo razgovora, a evo kako je Hajdi Klum zablistala na otvaranju Kanskog festivala.

Vini Harlou je imala svoj trenutak neprijatnosti 2017. godine kada je slučajno otkrila malo više tokom večere koju je organizovao luksuzni brend. Ali, da li je to zaista iznenađenje na mestu gde se modni trendovi često guraju do krajnjih granica? Manekenka kojoj se vide gaćice? Sve u redu, idemo dalje.

Kajli Minog je 2014. godine doživela trenutak koji je postao legendarni deo festivala kada je vetar odlučio da podigne njenu haljinu i otkrije više nego što je planirala.

Kao i svake godine, Kanski filmski festival donosi ne samo vrhunske filmske premijere i glamurozne crvene tepihe, već i neočekivane trenutke koji nas podsećaju da čak i najveće zvezde nisu imune na neželjene situacije i, blago rečeno, blamove. Pa, šta ćemo videti ove godine? Vreme će to pokazati.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)