Zanimljivosti

O NOVOJ ROMANSI ČUVENOG GLUMCA BRUJI HOLIVUD: Žena mu je umrla od opake bolesti, a evo ko je misteriozna glumica koja mu je lek za dušu

Svi se nadaju da će on otvoriti srce za novu ljubav.

14.05.2024 11:50

O NOVOJ ROMANSI ČUVENOG GLUMCA BRUJI HOLIVUD: Žena mu je umrla od opake bolesti, a evo ko je misteriozna glumica koja mu je lek za dušu
Profimedia

Džon Travolta ostao je udovac 2020. kada je od raka dojke umrla njegova supruga Keli Preston. Par je bio u braku 30 godina i čuveni glumac je priznao da od tada tuguje za njom. Međutim, izgleda da se stvari menjaju i da je koleginica Kristin Dejvis uspela da ga konačno izvuče iz zagrljaja tuge.

Kako piše portal Sheknows prijatelji slavnog glumca navijaju za ovu romansu, jer se plaše da bi on zauvek mogao da zatvori vrata za novu ljubav nakon smrti žene.

- Džon plaši da se otvori, da ponovo bude ranjiv i da se zaljubi, što je veoma tužno. On je najljubazniji, najfiniji momak i ima jedno od najvećih srca svih koje poznajemo - rekao je prijatelj slavnog glumca.

Travolta i Dejvisova trenutno snimaju film "Cash Out", a  kako tvrde oni koji rade zajedno sa njima na setu hemija među njima je toliko jaka i gotovo opipljiva.

 

O njihovoj navodnoj romansi već bruji Holivud. Kristin se navodno već do ušiju zaljubila u Travoltu, a čini se da i on deli iste emocije.

 

- Ljudi koji su ih videli zajedno kažu da je očigledno da je potpuno oduševljen… Džon svima govorio da je Kristin pametna i lepa. Njihovi prijatelji misle da su savršeni jedno za drugo i da će, ako Džon ne iskoristi šansu, propustiti sjajnu za novu ljubav - rekao je izvor blizak čuvenom glumcu.

Mnogi smatraju da se Travolta pribojava i šta će mu reći deca, ali izgleda da i oni smatraju da Kristin sjajna i da bi njihov tata trebalo da se vrati normalnom životu i počne da izlazi sa drugim ženama. 

Podsećamo, Džon Travolta i Keli Preston bili su u braku od 1991. do 2020. kada je ona preminula. Dobili su troje dece, a njihov najstariji sin Džet bio je autističan i umro je 2008. kad je bio sa roditeljima na Bahamima.

Pored njega par je imao i ćerku Elu Blu, a kao i sina Bendžamina koji je rođen 2010. na Floridi.

Printscreen/Youtube

Kristin se proslavila ulogom Šarlot u seriji "Seks i grad"

Za razliku od njega Krist Dejvis se nikad nije udavala, a usvojila je dvoje dece - ćerkicu Džemu Rouz i sina Vilsona.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)