PRETUČEN POZNATI GLUMAC! Zvezda serije "Fargo" završila s teškim povredama glave!

Autor:

Zabava

13.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je sa modricama, otokom i krvarenjem levog oka prevezen u lokalnu bolnicu.

PRETUČEN POZNATI GLUMAC! Zvezda serije "Fargo" završila s teškim povredama glave!

Foto: Profimedia

Poznati glumac Stiv Bušemi napadnut je u centru Menhetna, kada ga je za sada nepoznati napadač udario u lice, zbog čega je glumac završio s teškim povredama.

Šezdesetšestogodišnja zvezda serija "Fargo" i "Boardwalk Empire" napadnut je u sredu ujutru na Menhetnu. On je sa modricama, otokom i krvarenjem levog oka prevezen u lokalnu bolnicu.

- Stiv Bušemi je napadnut u centru Menhetna. On je još jedna žrtva nasumičnog čina nasilja u gradu. On je sada dobro - navodi se u saopštenju njegovog PR.

Policija je saopštila da niko još uvek nije uhapšen i da je istraga o napadu u toku.

Podsetimo, Bušemijev kolega iz filma "Boardwalk Empire", Majkl Stulbarg pogođen je kamenom u potiljak dok je šetao Centralnim parkom na Menhetnu 31. marta ove godine.  Stulbarg je jurio svog napadača, koji je kasnije priveden ispred parka.

Inače, Stiv Bušemi je položio kurs za vatrogasca kad je imao 18 godina i radio je u njujorškoj stanici na Menhetnu od 1980-tih. Službu je napustio da bi postao glumac, ali je ostao veran vatrogasnoj službi.

Bušemi je tako držao govore na skupovima sindikata i učestvovao u dokumentarnom filmu o njujorškim vatrogascima “A Good Job: Stories of the FDNY”. On se takođe bori za bolje uslove za vatrogasce. U vreme nakon terorističkog napada 2001. Bušemi je rekao da je privilegija raditi na spasavanju ljudi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading