SKANDAL ZA SKANDALOM NA EVROVIZIJI: Procurili novi snimci - Izraelku ponovo IZVIŽDALI, a evo šta se dešava sa holandskim predstavnikom! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovodišnja Evrovizija ostaće upamćena i po skandalima koji se dešavaju iza kulisa!

SKANDAL ZA SKANDALOM NA EVROVIZIJI: Procurili novi snimci - Izraelku ponovo IZVIŽDALI, a evo šta se dešava sa holandskim predstavnikom! ŠOK! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jost Klajn, predstavnik Holandije na ovogodišnjoj Evroviziji, nije se sinoć pojavio na drugoj generalnoj probi pred večerašnje finale popularnog muzičkog takmičenja. Nakon proba organizovan je defile, a kada se na ekranu pojavilo Holandija, njega nije bilo. Iz pres centra se tada čuo aplauz. 

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Just Klajn, predstavnik Holandije

Podsetimo, u petak je došlo do incidenta, nakon čega se oglasio EBU:

- Trenutno istražujemo incident koji nam je prijavljen u vezi sa holandskim umetnikom. On neće vežbati do daljnjeg. U ovom trenutku nemamo više komentara i ažuriraćemo ih u dogledno vreme - izjavili su oni.

Kako su holandski mediji preneli, njihov predstavnik je doneo odluku da do finala nema proba, pa su organizatori Evrovizije u montaži koristili njegove prethodne nastupe, a stručni žiri će i njemu dati svoje glasove po proceduri.

Kako se ranije pisalo, zbog incidenta sa organizatorima, holandski predstavnik se najverovatnije neće ni pojaviti u finalu Evrovizije.

Sa druge strane, publika koja je pratila probu Eden Golan, predstavnice Izraela na Evroviziji, ponovo je izviždala mladu pevačicu. Snimci sa njenog nastupa brzo su se proširili po društvenim mrežama. 

Mnogi i dalje smatraju da Izraelu zbog napada na Palestinu nije mesto na ovogodišnjoj Evroviziji, ali mlada pevačica nema nameru da odustane. 

Finale ovogodišnje Evrovizije održava se večeras, a program iz Malme Arene kreće uživo u 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading