POZNATI GLUMAC BANKROTIRAO!

Autor:

Zabava

04.04.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati latinoamerički glumac, Vilijam Levi, osvojio je svet svojim ulogama u telenovelama. Pored nespornog talenta, ovaj glumac izgleda fantastično, te mnoge dame uzdišu za njim i volele bi da se makar na minut nađu u njegovom naručju. Međutim, on nije tako prizeman kao što su mnogi mislili.

 

 

A post shared by William Levy (@willevy) on Feb 23, 2018 at 8:46am PST

 

Naime, iako su ga telenovele proslavile, on smatra da su mu "mrlja" u karijeri, a čim je stekao malo veću popularnost, odlučio je da ode u Holivud i oproba se u tamnošnjoj produkciji. On je odbijao mnoge uloge, a novac koji je imao je razbacivao. Zbog toga je došao do bankrota.

 

 

A post shared by William Levy (@willevy) on Dec 21, 2017 at 11:35am PST

 

- On već godinama nije dobio adekvatnu ulogu jer mu je ispod časti da glumi u tevenovelama, a ne može da se probije u Holivudu. Njega pas nema za šta da ujede. Bio je arogantan i mislio je da je ceo svet njegov. Sada mora da proguta ponos i da vidi kako će da zaradi za život. Prolazi kroz težak period i verovatno će morati da se vrati telenovelama. Stvar je u tome što je razbacivao novac dok je bio na vrhuncu karijere. Nakon što se proslavio u Meksiku, došao je u Majami i dao sebi luksuz da odbija uloge. Nije želeo da glumi u telenovelama. Želeo je holivudske filmove. Stidi se svoje glume u serijama. Smatra ih mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina je želeo da se probije u Holivudu, ali je shvatio da lepotana poput njega ima puno. Igrao je u projektima koji su prošli nezapaženo - objasnio je izvor blizak glumcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading