PEVAČICA PROZVALA RIJALITI ZVEZDU: Udar na celu porodicu, o brutalnim rečima BRUJI JAVNOST!

Autor:

Zabava

19.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi album Tejlor Svift obara sve rekorde!

PEVAČICA PROZVALA RIJALITI ZVEZDU: Udar na celu porodicu, o brutalnim rečima BRUJI JAVNOST!

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/printscreen

Osam godina nakon skandala koji ju je skoro uništio, Tejlor Svift se obratila Kim Kardašijan javno, kroz muziku. Američka kantautorka je obeležila 2023. godinu novim albumom nazvanim "The Tortured Poets Department" koji je zapravo dupli album, a predstavlja 11. studijski album Tejlor Svift. Na albumu se osvrnula na svoj raskid s britanskim glumcem Džoom Alvinom, kao i na kratku vezu s rokerom Metijem Hilijem koja je umalo poljuljala njen ugled. Posebno je zanimljivo to što je Tejlor posvetila dve pesme rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, mada nije direktno imenovala Kim kao inspiraciju za ove pesme.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Pesma "thanK you aIMee" je izazvala pažnju jer je jasno upućuje na Kim Kardašijan. Slova K, I i M napisana su velikim slovima, što je aluzija na Kim. U pesmi, Tejlor peva o zlobnoj devojčici Ejmi, školskoj nasilnici, što su njeni obožavaoci odmah povezali s Kardašijanovom. Pesma ističe kako je Tejlor postala jača zbog svega kroz šta je prošla, te se zahvaljuje Kim što ju je naterala da se izbori s teškim periodom u svom životu.

Republika

Foto: Profimedia, IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift i Kim Kardašijan

Druga pesma koja je privukla pažnju je "Cassandra". U ovoj pesmi Tejlor više puta pominje "zmije", a emodži u obliku ove životinje često je korišćen tokom svađe Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, s jedne strane, i Tejlor, s druge. Aluzije u ovoj pesmi su suptilnije, ali se jasno može zaključiti da se radi o Kim Kardašijan.

Podsetimo, Tejlor Svift i Kanje Vest glavni su neprijatelji muzičke industrije od 2009. godine, kada je Kanje prekinuo Tejlorin govor na dodeli MTV VMA nagrada. Ovaj tihi sukob između njih je tinjao godinama, a kulminirao je 2016. godine kada je Kim Kardašijan na društvenim mrežama objavila snimljen i montiran telefonski razgovor Tejlor Svift. Tejlor je priznala da je to uticalo na nju više nego što smo mogli da naslutimo, te da je bila veoma teško pogođena celim tim događajem.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Ed Zurga, File/Evan Agostini/Invision/AP

Tejlor Svift i Kanje Vest

Iako su se činilo da su se odnosi između Tejlor Svift i Kim Kardašijan popravili, Tejlor je jasno stavila do znanja da nema nameru da oprosti bilo šta. Poslednjih godina, Kim Kardašijan je više puta delila na Instagramu Tejlorine pesme, a njene sestre Kendal i Kajli Džener su se sprijateljile s nekim od Tejlorinih najboljih prijateljica. Međutim, Tejlor Svift očigledno nema nameru da zaboravi sve što joj se dogodilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Novi album Tejlor Svift, "The Tortured Poets Department", nije samo muzičko izdanje, već i emotivni odgovor na sve što se desilo u njenom životu poslednjih godina. Kroz pesme koje su očigledno inspirisane njenim iskustvima s Kim Kardašijan i Kanjeom Vestom, Tejlor je pružila emotivnu iskrenost i snagu koja je obeležila ovaj album, piše Glossy.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading