"NABIO ME JE UZ ZID I POKUŠAO DA MI GURNE JEZIK U USTA": Samanta Foks iznela ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja!

Autor:

Zabava

16.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dokumentarcu "Page 3: The Naked Truth" progovorila je i iznela optužbe da ju je pokojna zvezda Dejvid Kesidi seksualno zlostavljao tokom snimanja njegovog singla "Romance".

"NABIO ME JE UZ ZID I POKUŠAO DA MI GURNE JEZIK U USTA": Samanta Foks iznela ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja!

Foto: Credit: Christoph Hardt / imago stock&people / Profimedia

Britanska pevačica i model Samanta Foks juče je proslavila 58. rođendan, a uspešnu karijeru započela je kao šesnaestogodišnjakinja. Poslednjih dana našla se u centru skandala kada je budući da je u javnost isplivalo saznanje da je pevačica privedena zbog nedoličnog ponašanja u avionu u decembru prošle godine. Prema navodima izvora, Foks je bila u alkoholisanom stanju i pretila je policajcu prilikom hapšenja. Nakon incidenta, provela je noć u zatvorskoj ćeliji pre nego što je izašla na saslušanje.

Ona se juče pojavila pred Sudom za prekršaje gde je suočena sa optužbama za pravljenje haosa u pijanom stanju i navodni napad na svoju suprugu, Lindu Olsen (47). Incident se navodno desio 3. decembra prošle godine. Foks se izjasnila krivom za ponašanje u alkoholisanom stanju i nered, ali je negirala optužbe da je napala suprugu.

Tokom 80-ih godina prošlog veka Samanta je smatrana seks simbolom, a poslovni uspesi počeli su da se nižu - uloge u filmovima, rijaliti šoui, voditeljski angažmani...

Republika

Foto: Credit: Christoph Hardt / imago stock&people / Profimedia

 

U dokumentarcu "Page 3: The Naked Truth" progovorila je i iznela optužbe da ju je pokojna zvezda Dejvid Kesidi seksualno zlostavljao tokom snimanja njegovog singla "Romance".

Prisetila se i kako ju je napao u toaletu jednog restorana nakon snimanja, a ona je tada imala 19 godina.

- Kad god bi se pribio uz mene, jasno sam mogla da osetim njegovu erekciju. Činilo se da Dejvid namerno otežava snimanje, koje je trajalo celu večnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno - ispričala je svojevremeno.

Nakon snimanja, Kesidi je pozvao Foks i njenog oca na večeru.

- Otišli smo na večeru s mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku, tokom večere otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, nabio me uz zid te pokušao da mi zabije jezik u usta. Pobegla sam i vratila se pravo do stola kod oca. Ipak, nisam mu ništa rekla, bila sam preplašena - prisetila se Foks te večeri.

Iako su muškarci širom sveta uzdisali za njom, ona im je priuštila "hladan tuš". Javno je, naime, otkrila da je zapravo privlače žene. Bila je u vezi sa svojom menadžerkom Majrom Straton sve do 2015, kada je ona, nažalost, preminula od raka.

Nakon toga, ponovo je pronašla ljubav, i to u zagrljaju Linde Olsen, za koju se 2022. i udala nakon dugogodišnje veze.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading