SPAVAO SA SVINJOM, PA POŽELEO DA JE OŽENI: Tajna poznatog glumca izbezumila javnost, zbog BIZARNIH DETALJA će vam popadati vilice!

Autor:

Zabava

07.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac je živeo i spavao sa svinjom, njen gubitak mu promenio sve planove.

SPAVAO SA SVINJOM, PA POŽELEO DA JE OŽENI: Tajna poznatog glumca izbezumila javnost, zbog BIZARNIH DETALJA će vam popadati vilice!

Foto: shutterstock

Holivudski zavodnik Džordž Kluni, poznat po svom glamuroznom životu, jednom je iznenadio javnost otkrivši da je nekada živeo sa svinjom koja je čak spavala u njegovom krevetu. Ovaj neobičan detalj iz Klunijevog privatnog života bacio je svetlo na manje poznate aspekte života ovog slavnog glumca.

Kluni je, pre nego što se oženio advokaticom Amal Alamudin, bio u vezi sa pokojnom koleginicom Keli Preston. Njih dvoje su proveli skoro dve godine zajedno, a tokom njihove veze, Kluni je svojoj tadašnjoj devojci poklonio svinju koja je postala deo njihove porodice. Svinja po imenu Maks postala je neizostavan deo njihovog domaćinstva, čak je spavala u krevetu sa Klunijem. Nakon rastanka sa Prestonovom, Kluni je zadržao svinju Maks, koja je postala važan deo njegovog života.

Republika

Foto: Ap photo

Džordž Kluni

 

 

Maks, kako su preneli svetski mediji, je imala skoro 133 kilograma, ali to nije sprečilo Klunija da je tretira kao voljenog člana porodice. Kluni je čak izjavio da bi se oženio Maksom ukoliko bi stala u venčanicu, što jasno pokazuje koliko je bio vezan za ovog neobičnog ljubimca. Nažalost, Kluni je teško podneo gubitak Maks, koja je uginula 2006. godine. Prema rečima Klunijeve bivše devojke Elizabet Dejli, Maks je imala posebno mesto u Klunijevom srcu i njen gubitak teško je pogodio glumca.

Gubitak Maks, kako su preneli mediji, možda je bio prekretnica u Klunijevom životu. Nakon toga, Kluni se 2014. godine oženio Amal Alamudin, a par je tri godine kasnije dobio blizance Elu i Aleksandra. Ovaj prelomni trenutak u Klunijevom životu označio je prelazak sa ljubavi prema ljubimcu na osnivanje porodice, čime je Kluni definitivno kročio u novu fazu svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading