"DOBRO DOŠAO NA SVET, ANĐELE": Glumica objavila sliku BEBE koju je rodila u TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

06.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par krio je svoju vezu od očiju javnosti.

"DOBRO DOŠAO NA SVET, ANĐELE": Glumica objavila sliku BEBE koju je rodila u TAJNOSTI!

Foto: www.profimedia.rs

Suki Voterhaus i njen verenik, glumac Robert Patinson nedavno su u tajnosti su postali roditelji, a manekenka i glumica je sada podijelila prvu fotografiju bebe na društvenim mrežama.

Dok u naručju drži plod njihove ljubavi Suki je dlanom prekrila lice deteta.

- Dobrodošao na svet, anđele - napisala je ona uz fotografiju, dok ćebence sa srcima plave, sive i roze boje i dalje sa sigurnošću ne otkriva pol bebe budući da mladi roditelji i to drže u tajnosti.

Međutim, šuška se da je Patinson dobio ćerkicu, a da je u drugom stanju Suki je otkrila u novembru prošle godine tokom nastupa na festivalu Corona Capital u Meksiko Sitiju, kada je istakla trudnički stomak.

Krajem prošle godine strani mediji su preneli vest da se par verio nakon što je Suki snimljena u javnosti s dijamantskim prstenom na ruci.

- Oboje žele da se venčaju, njima je to važno - rekao je tada izvor za People.

Nedugo nakon što je u njihov dom pristigao novi član paparaci su ih uslikali kako guraju kolica dok su se šetali po Los Anđelesu, a tada se tročlanoj porodici u šetnji pridružila Sukina majka Elizabet. Iako su Robert i Suki pokušali da se sakriju od znatiželjnih pogleda ispod naočara za sunce i kapuljače paparacima nije promakao trenutak kada su izašli da prošetaju bebu.

Par je zajedno više od pet godina, a prvi put su viđeni na crvenom tepihu u decembru 2022. na Diorovoj reviji za muškarce u Gizi u Egiptu. Par je kasnije otišao na zvanični Met Gala u maju 2023.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading