MEGAN MARKL OTVORILA INSTAGRAM PROFIL: Evo zašto se razlikuje od svih drugih poznatih ličnosti

Autor:

Zabava

14.03.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl se vraća na Instagram sa novim obrtom

MEGAN MARKL OTVORILA INSTAGRAM PROFIL: Evo zašto se razlikuje od svih drugih poznatih ličnosti

Foto: Tanjug/AP


Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, vratila se na Instagram, ali sa jedinstvenim obrtom. Umesto tipičnog profila poznate ličnosti, pokrenula je novi Instagram nalog za svoj brend životnog stila - Američka Rivijera Orhideja. Ovaj potez predstavlja značajnu promenu dok Megan ulazi u svet preduzetništva i razvoja brenda.

Pogled u Meganin svet

U nedavnoj Instagram priči, Megan je podelila video koji prikazuje kako aranžira buket belih ruža i kuva, uz pesmu "I Wish You Love" Nensi Vilson. Ovaj intimni pogled u njen svakodnevni život pruža lični dodir, dajući njenim pratiocima ukus onoga što mogu očekivati od Američke Rivijere Orhideja.

Republika

Foto: instagram

"Priča" na Instagramu koju je objavila Megan

 


Američka Rivijera Orhideja je proširenje Meganinog prethodnog lifestyle bloga, Tig, koji se fokusirao na teme poput hrane, mode i opšteg životnog stila. Nakon njene veridbe sa princem Harijem, Tig je obustavljen, praveći put za ovu novu avanturu. Brend će biti usredsređen na dom, vrt, hranu i opšti životni stil, kako je izvestio Harper's Bazaar.
Republika

Foto: instagram

"Priča" na Instagramu koju je objavila Megan

 


Bliski prijatelj Megan otkrio je prošle godine da radi na stvaranju nečega sigurnog i trajnog, slobodnog od bilo kakve povezanosti sa kraljevskom porodicom. Ovaj uvid nudi svežu perspektivu na Meganin pristup njenom brendu, naglašavajući autentičnost i nezavisnost u njenoj novoj avanturi.

Meganin povratak na Instagram sa brendom vođenim svrhom odražava njen angažman u izgradnji značajnog i uticajnog prisustva izvan njenih kraljevskih veza. Dok započinje ovaj novi put, njeni pratioci s nestrpljenjem očekuju jedinstvene ponude životnog stila koje će Američka Rivijera Orhideja doneti na sto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading