ISFOTOŠOPIRANA DO IZNEMOGLOSTI: Britni Spirs ne liči na sebe!

Autor:

Zabava

26.03.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka pop zvezda Britni Spirs postala je zaštitno lice modnog brenda "Kenzo", a za potrebe kampanje ona je snimila promotivne fotografije na kojima, malo je reći, ne liči na sebe.

 

 

A post shared by KENZO (@kenzo) on Mar 20, 2018 at 8:31am PDT

 

Pevačica i poznati brend pohvalili su se fotografijama nove kampanje, ali verovatno nisu očekivali da će zbog istih biti žestoko iskritikovani. Činjenica je da Britni izgleda bolje nego ikada i da je svoje telo mukotrpnim vežbanjem i zdravom ishranom dovela u red, ali korisnici društvenih mreža i pevačicini fanovi primetili su da pop princeza ne liči na sebe na pomenutim promo fotkama.

 

A post shared by KENZO (@kenzo) on Mar 20, 2018 at 9:11am PDT

 

Malo je reći da se Tviter "usijao" od komentara na račun pevačicinog izgleda.

"Mislio sam da je to neko ko pokušava liči na Britni", "Da li je to fotošop ili operacija? Nadam se da je samo loša obrada", "Ovde je baš radio fotošop", "Zašto je "Kenzo" fotošopom uništio njene prelepo lice?" samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama.

 

A post shared by KENZO (@kenzo) on Mar 21, 2018 at 8:58am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading