BRED PIT FLERTUJE SA BIVŠOM?!

Autor: b92.net

Zabava

24.03.2018

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da Bred Pit, u poslednje vreme, sve češće "teši" svoju nekadašnju suprugu Dženifer Aniston, posle njenog ljubavnog brodoloma.

RepublikaFoto: instagram.com/bradpittoficial
Bred Pit opet oko Dženifer Aniston?

Za sve je, prema pisanju američkih medija, "kriv" Džordž Kluni koji je Pitu predložio da bi mogao da se "nađe" svojoj bivšoj supruzi i da joj pomogne da lakše prebrodi svoj nedavni raskid. 

Glumica i njen, sada već bivši, partner Džastin Tero, sredinom februara su saopštili da se razvode.

Bivši par je sada, izgleda, pronašao nove stare ljubavi. Pa tako Džastin sve više vremena provodi sa kanadskom umetnicom Petrom Kolins, dok je Dženifer utehu, navodno, pronašla u zagrljaju svoje stare ljubavi. 

RepublikaFoto: facebook.com/@JennJoannaAniston

Bred i Dženifer, koji su u braku bili od 2000. do 2005. godine, sada su, ako je suditi prema pisanju američkih medija, na korak od pomirenja. A neki čak tvrde da su njih dvoje već u vezi, ali da to još uvek kriju od javnosti. 

Bred i Dženifer su, navodno, počeli da se viđaju posle dodele Oskara, i od tada nastavili svoje tajne susrete u kasnim noćnim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading