Srpkinje ga obožavaju, A ON SILOVAO DEVOJKU!

Autor: blic.rs

Zabava

11.03.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je veliku popularnost stekao u seriji koja je za kratko vreme osvojila srca publike u našoj zemlji. Lik naizgled finog i simpatičnog momka Čaka Basa odigrao je Ed Vestik.

RepublikaFoto: instagram.com/edwestwick
Ed Vestik

Glumac iz serije "Tračara" optužen je za silovanje. Ovaj 30-ogodišnji umetnik je, navodno, držao svoju stilistkinju u stanu zaključanu 48 sati i tokom tog perioda je zlostavljao, prenose strani mediji.

To se desilo još 2014. godine, a ona je sada smogla snage da progovori o tom nemilom događaju.

 

Be yourself; everyone else is already taken - Oscar Wilde

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on Oct 11, 2017 at 10:47am PDT

 

- Ljubio me je, zaveo, ali su onda stvari izmakle kontroli kada je zatražio da ga malo davim. Kada sam odbila, gurnuo me je i pljunuo. Nakon toga smo zaspali, ali je ujutru ušao sa mnom u kadu i naterao me da imamo seks. Na kraju sam morala da ostanem dva dana kod njega, po kazni. Tih 48 sati me je zlostavljao - ispričala je ona.

Čak Bas je bio jedan od omiljenih likova u pomenutoj seriji, a skoro sve tinejdžerke, ali i starije devojke su ga obožavale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading