Bijonse donela važnu odluku!

Autor:

Zabava

06.03.2018

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Bijonse bacila se na vrlo ozbiljan plan ishrane.

Foto: instagram.com/beyonce
Bijonse

- Ostalo je još samo 44 dana do festivala Coachelle. Vreme je za vegansku dijetu – napisala je Bijonse na svom Instagramu.

Na ovaj korak se odlučila jer želi da zasija na otvorenju festivala muzike i umetnosti, koji počinje 13. aprila u kalifornijskom gradu Indio, piše story.hr.

Pevačica je pozvala i svoje fanove da se priključe njenom režimu ishrane i vežbanja, koje sprovodi pod budnim okom svog trenera i psihologa, Marka Borgesa. S njim je 2013. godine lansirala i program za mršavljenje, pod nazivom “22 dana ishrane”. Dijeta se temelji na pročišćenom jelovniku, tačnije veganskom, s ciljem transformisanja tela, ali i života.

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Feb 28, 2018 at 8:41pm PST

 

Pevačica i njen guru tvrde da je njihova dijeta vrlo zdrava jer se temelji isključivo na biljkama, koje sadrže dobre masti, minerale, vlakna i vitamine, odnosno, sve što je organizmu potrebno. Po njihovoj teoriji, bitno je i što dijeta ima minimalan udeo holesterola, pa tako smanjuje rizik od bolesti.

Slavna pevačica, tokom sprovođena dijete, izbegava alkohol, kako bi rezultati bili što bolji.

Na svom Instagramu Bijonse je pokazala i kako izgleda jedan njen obrok. Sudeći po fotografiji, sastoji se od avokada, čilija i nane.

 

 

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me! ??✨

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 2, 2018 at 3:47pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading