POPULARNI PEVAČ POSTAJE OTAC! Na nastupu pustio SNIMAK iz ordinacije, pa otkrio POL DETETA!

Autor:

Zabava

20.10.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač je podelio srećne vesti, pa otkrio fanovima sve detalje.

POPULARNI PEVAČ POSTAJE OTAC! Na nastupu pustio SNIMAK iz ordinacije, pa otkrio POL DETETA!

Foto: Printscreen/YouTube/Maluma

Kolumbijski pevač Maluma (29) nastupao je u Vašingtonu gde je premijerno prikazao spot za pesmu "Procura". U spotu je otkrio da s devojkom Suzan Gomez čeka dete - devojčicu.

Maluma je zabavljao publiku, a u jednom trenutku je seo na pod bine. Iza njega su na velikom ekranu pustili spot za novu pesmu, a u kom su bili prikazani trenuci iz njihove veze, putovanja, izlazaka, druženja, ali i odlazak kod lekara.

Suzan je sedela u ordinaciji, a obožavaoci su ubrzo shvatili da je otišla na ultrazvuk. Pokazao je i fotografije s ultrazvuka, kao i njihovu reakciju kad su prvi put ugledali bebu na pregledu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Maluma

 

 

Na kraju su pokazali i trenutke sa zabave gde su otkrili pol bebe. Krenuli su s odbrojavanjem, a onda se u vazduh vinuo roze dim.

Kao što su njihove porodice i prijatelji bili oduševljeni, tako je bila i publika koja je počela glasno da vrišti od sreće. Maluma im se zahvalio na podršci i završio koncert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading