Pamela o perverzijama u vili Hju Hefnera! Radio je lude stvari, odmah sam rekla sebi "gubi se odavde"

Autor:

Zabava

03.03.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamela Anderson je jedna od zečica koje su skakutale po vili Hju Hefnera. Ćutala je godinama, a sada je rešila da otkrije sočne detalje i perverzije iza zidina pokojnog vlasnika Plejboja.

RepublikaFoto: www.instagram.com/pamelaanderson
Pamela Anderson u srećna vremena sa Hju Hefnerom

- Sredinom osamdesetih bila sam na žurki u Hefnerovoj kući u Los Anđelesu. Tu je bilo mnogo devojaka koje su sve bile gole i išle su niz i uz stepenice. Popela sam se gore da vidim o čemu se radi. Ušla sam u sobu i zatekla Hjua na krevetu sa sedam golih devojaka -  otkrila je Pamela u emisiji Pirsa Morgana i nastavila: 

- Prvo sam pomislila da snimaju film, a potom sam shvatila da svi čekaju da im se pridružim i imam seks sa Hjuom. Ukapirala sam da se ne radi o filmu i rekla sam sebi: "Vreme je da se gubim odavde" - ispričala je Pamela koja je dodala da se nagledala raznih čudnih stvari u "Plejboj" vili, prenosi telegraf.rs.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Playboy Club London

- Na zidovima su bili veliki TV ekrani na kojima se video Hefner koji je devojkama radio lude stvari sa bejbi uljem - objasnila je Andersonova i dodala da je Hju bio divan i šarmantan čovek koji je obožavao žene, kao i da nikada nije imala osećaj da ju je on iskoristio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading