Poznata glumica u blagoslovenom stanju!

Autor:

Zabava

27.02.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge holivudske zvezde trude se da svoj privatan život drže što dalje od očiju javnosti, ali im to ne polazi uvek za rukom. Međutim, glumica Rejčel Makadams, poznata po ulogama u filmovima "Beležnica" i "Opasne devojke", uspela je da jako važnu stvar krije čak sedam meseci!

 

Naime, glumica će se prvi put ostvariti u ulozi majke, a šuška se da je otac deteta njen dečko, scenarista Džejmi Linden. Njih dvoje još nisu potvrdili srećne vesti, a par je u vezi od 2016. godine. Ona se poslednjih nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti, čak ni na premijeri svog filma, a poslednji put je fotogragfisana na aerodromu pre tri meseca, ali je i tada stomak sakrila širokom jaknom.

 

Pre nekoliko godina glumica je izjavila da bi volela da se ostvari kao roditelj, te da joj je njena majka velika inspiracija.

 

 

- Imati nekoliko dece bila bi sjajna stvar. Moja majka mi je velika inspiracija. Ona je medicinska sestra i veoma je nežna. Dopušta mi da budem ono što jesam. Nadam se da ću ja imati njene kvalitete - rekla je tada Rejčel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading