PAPINU SLIKU POCEPALA UŽIVO U PROGRAMU! Pevačica optužila katoličkog poglavara za ZLOSTAVLJANJE DECE i izazvala skandal!

Autor:

Zabava

26.07.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šinejd O'Konor borila se protiv zlostavljanja dece.

PAPINU SLIKU POCEPALA UŽIVO U PROGRAMU! Pevačica optužila katoličkog poglavara za ZLOSTAVLJANJE DECE i izazvala skandal!

Foto: printscreen

Irska pevačica Šinejd O'Konor, preminula u 56. godini života.

Rođena je u problematičnoj porodici,  a kasnije je priznala da je zbog fizičkog i seksualnog zlostavljanja koje je trpela od majke imala problema sa mentalnim zdravljem.

Sama je priznala da je 34 godine bila zavisna od marihuane, kao i da je osam puta pokušala da se ubije u samo jednoj godini. Nakon što joj se prošle godine sin ubio, počela je aktivno da koristi i druge narkotike, zbog čega je išla na rehabilitaciju.

Foto: YouTube/Printscreen

Šinejd O'Konor umrla

Šinejd se borila protiv zlostavljanja dece, što je dovelo do teških posledica po njenu karijeru. Sunovrat je krenuo kada je devedesetih godina tokom emisije uživo  pocepala sliku pape Jovana Pavla II i rekla da se treba boriti protiv zlostavljanja dece u katoličkoj crkvi. Incident se dogodio devet godina pre nego što je Jovan Pavle II priznao seksualno zlostavljanje u Crkvi.

Iako joj je taj potez uništio karijeru, Šinejd nikada nije zažalila što je to uradila. 2020. godine je organizovala turneju koja je bila svojevrstan protest protiv zlostavljanja dece.

Foto: printscreen

Šinejd O'Konor imala problema sa mentalnim zdravljem

 2007. godine je otkrila da joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj četiri godine ranije, i da je pokušala samoubistvo na svoj 33. rođendan 8. decembra 1999. godine. Rekla je da je dobila tri „druga mišljenja“ i da su joj sva tri rekla da nije bipolarna. Dijagnostikovan joj je i složeni posttraumatski stresni poremećaj i granični poremećaj ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading