Elena Karić ispisala sina iz škole!

Autor:

Zabava

23.02.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić u najmanju ruku ima neobične poteze, a među najnovijim je da ispiše svog najmlađeg sina Simona iz škole. Simon, kom je sada 13 godina, školuje se u kućnim uslovima, a to je na svom instagram profilu priznala sama Elena:

 

 

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je zapravo svugde oko nas. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je Elena koja je Simona dobila u braku sa Jugoslavom Karićem.

 

 

Blessed is the season which engages the whole world in a conspiracy of love ❤️

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Dec 21, 2017 at 2:41am PST

 

Dizajnerka nameštaja poznata je i kao veliki ljubitelj prirode, pa osim čestih poseta južnoj Americi gde uživa u nasleđu civilizacija Maja i Inki gde pronalazi inspiraciju, a svoje utočište u Srbiji pronašla je na Kosmaju gde je sagradila vikendicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading