RIJANINA BEBA OSVANULA U BRITANSKOM VOGU! Slavna pevačica podelila FOTKU sina i istog trena ISTOPILA sve na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica Rijana objavila fotografiju bebe uslikanu za prestižni magazin!

RIJANINA BEBA OSVANULA U BRITANSKOM VOGU! Slavna pevačica podelila FOTKU sina i istog trena ISTOPILA sve na mrežama! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Rijana

Kao bomba je odjeknula vest pre dve dana da je slavna pevačica Rijana ponovo trudna nakon što je ukrala šou u poluvremenu Superboula, kada se njen trudnički stomačić  jasno video ispod crvenog kombinezona.

PR Rijane rekao je za "Holivud reporter" ono što se nagađalo nakon njenog nastupa. Lepotica sa Barbadosa je u maju prošle godine na svet donela sina u potpunoj tajnosti, a sada je na Instagramu sa svojim pratiocima podelila fotografiju svog naslednika, i to uslikanu za prestižni britanski "Vogue".

"Moja savršena beba" - napisala je pevačica u opisu slike koja je dobila pregršt lajkova i komentara oduševljenih korisnika.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading