Otac slavnih manekenki negira da je SEKSUALNO zlostavljao DEVOJKU!

Autor:

Zabava

03.02.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljene manekenke Điđi i Bela Hadid našle su se u žiži skandala kao i njihov otac zbog optužbi da je seksualno zlostavljao model Mirandu Vi. Muhamed Hadid negirao je optužbe da je nakon svog prijatelja Pola Marsijana, kreativnog diretorea brenada "Guess" on imao kontakt sa Mirandom koja ga je optužila da ju je silovao.

Mirandu Vi podržala je i glumica Kejt Apton koja je na tviteru napisala da je žalosno što jedan poznati ženski brend i dalje na čelu ima nekoga kao što je Pol Marsijano:

 

?

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Jan 9, 2018 at 10:23am PST

- Hvala Kejt Apton, vreme je da se otkrije ko su Pol Marsijano i Muhamed Hadid. Upoznala sam Pola Marsijana u njegovoj glavnoj kancelariji, koja je u stvari njegov stan u kom me je seksualno maltretirao i nakon toga me prosledio svom prijatelju Muhamedu. Hadid se sreo sa mnom na kafi, mislila sam da će to biti poslovni sastanak, a ispostavilo se da smo bili sami uz šampanjac u stanu u kom me je silovao. A sve to samo da bih dobila probno snimanje za "Guess"- navela je Miranda i dodala:

 

@mschwartzphoto

A post shared by MIRANDA ? (@mirandavee) on Jun 16, 2017 at 6:16am PDT

- Prošle godine kada sam htela o svemu da progovorim, saznali su i pozvali me. Naterali su me da potpišem sporazum o ćutanju, i ja sam se složila jer me je Pol primorao rekavši mi da ću nestati ako ikada nešto kažem. Da li bi trebalo da ćutimo zato što su oni moćni? Vreme je isteklo - napisala je manekenka. 

Ove tvrdnje milioner koji se bavi nekretninama, Muhamed Hadid, kom je 69 godina negirao je rekavši da je Miranda ucenjivačica i da će se s njom zbog ovoga videti na sudu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading