OBRT U SLUČAJU UBIJENE HALINE HAČINS: Alen Boldvin tužio ekipu filma "Rđa", želi da spere ljagu sa svog imena!

Autor:

Zabava

12.11.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alek Boldvin odlučio se za novi potez u slučaju ubistva na snimanju filma "Rđa"

OBRT U SLUČAJU UBIJENE HALINE HAČINS: Alen Boldvin tužio ekipu filma "Rđa", želi da spere ljagu sa svog imena!

Foto: Tanjug/AP

Otkad je na snimanju filma "Rđa" iz pištolja, koji je trebalo da bude rekvizit, usmrtio direkorku fotografije Halinu Hačins, Alek Boldvin ne prestaje da bude interesantan javnosti, a sada je glumac napravio novi potez. 

Naime, glumac je u petak podneo tužbu Višem sudu u Los Anđelesu i tužio nekoliko članova ekipe sa seta za nemar, koji je doveo do tragičnog događaja, u nadi da će skinuti ljagu sa svog imena.

U tužbi je naveo Hanu Gutjerez Rid, koja je bila zadužena za oružje na setu i da sve bude u redu, zatim prvi asistent reditelja Dejv Hols, koji je Boldvinu dao pištolj u ruke.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Alek Boldvin

Pored njih dvoje, glumac je podneo tužbu i protiv Sare Zahri, koja je bila zadužena za rekvizite na setu, kao i Seta Kinija, vlasnika firme koja je obezbedila oružje i municiju, za koga tvrde da mu je kompanija "u neredu" i da je skladištio municiju "nasumično".

Boldvinov advokat Luk Nikas tvrdi da je do tragedije došlo zato što su pravi meci dostavljeni na set i njima napunjen pištolj. On tvrdi da su članovi ekipe prekršili bezbednosni protokol kada su glumcu predali oružje.

Kako se dalje navodi u tužbi, glumac mora da živi sa neverovatnim kajanjem, ali i posledicama emotivnih, fizičkih i finansijskih gubitaka jer oni koje je tužio su krivi zato što su ga uveravali da je oružje koje se našlo u njegovim rukama sigurno.

Tuže jedni druge

Ova tužba je došla nakon što je Mejmi Mičel, supervizor scenarija na filmu "Rđa", tužila Boldvina, Hanu Gutjerez Rid, Dejvida Holsa i druge, tražeći nadoknadu za "fizičku i emocionalnu bol" koju je preživela.

Republika

Foto: youtubecom/printscreen

Alek Boldvin u emisiji

Hana Gutjerez Rid je, s druge strane, tužila vlasnika firme koja je bila zadužena za oružje i municiju, tvrdeći da je on bio taj koji je doneo sve to na set.

Porodica pokojne Haline Hačins se nagodila sa producentskom kućom, kao i sa Boldvinom, te u ovom slučaju ne žele da se mešaju.

Inače, kada je objavljeno da su se Boldvin i muž Haline Hačins nagodili, istovremeno je rečeno da će glumac u januaru naredne godine nastaviti snimanje filma "Rđa". Okružni tužilac još uvek ni protiv koga nije podneo krivične prijave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading