PEVAČICA NIJE POVELA DEČKA, A RIJALITI POBEDNIK SUPRUGU: Ove poznate ličnosti prisustvuju meču Veljka Ražnatovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije porodica Cece Ražnatović jedina koja prati Velja u meču za pobedu

PEVAČICA NIJE POVELA DEČKA, A RIJALITI POBEDNIK SUPRUGU: Ove poznate ličnosti prisustvuju meču Veljka Ražnatovića! (FOTO)

Foto: republika.rs

Porodica Svetlane Cece Ražantović večeras zajedno bodri Veljka Ražnatovića u borbi za prvaka Srbije, a čini se da oni nisu jedine poznate ličnosti u sportskoj sali u Ubu večeras. 

Naime, Veljko se večeras bori protiv Gorana Babića, a njihov meč planiran je u osam rundi u kategoriji kruzer (do 90,7 kilograma), a pobednik će osvojiti pojas namenjen šampionu Srbije u profi boksu. 

Republika

Foto: republika.rs

Anastasija, Ceca, Bogdana i Željko Ražnatović

Osim Cece, Anastasije i Bogdane Ražnatović, Veljkovog sina Željka, tasta i tašte Danijele i Bogdana Rodića, meču prisustvuju i pevač Hasan Dudić, pevačica Milena Ćeranić i pobednik rijaliti programa "Parovi" Mladen Vuletić. 

Svi su primetili da Mladenu društvo ne pravi supruga Jelena Pešić, nekadašnja učesnica "Zadruge", ali i da Milena na sportsko dešavanje nije povela dečka, već je došla sa drugaricama. 

Ostaje da vidimo da li će Ražnatoviću članovi porodice pružiti vetar u leđa prilikom vrlo bitnog meča u bokserskog karijeri: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading