(FOTO) Kim dala ćerki ime po OVOM GRADU, a onda šokirala KOMENTAROM!

Autor: informer.rs

Zabava

21.01.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Čikago Vest rođena je početkom ove nedelje, a najpoznatija starleta na svetu nastavlja da iznenađuje pratioce na društvenim mrežama izjavama i fotkama.

RepublikaFoto: instagram.com/kimkardashian
Kim Kardašijan

Mnoge je iznenadila fotka koju je Kim postavila dva dana nakon rođenja deteta, na kojoj nosi kratku majicu i šorts, ponosno je potpisavši sa "Mama troje dece". Neki su smatrali da je to nije korektno, s obzirom na to da treće dete nije nosila ona, već surogat-majka.

 

#momofthree

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 16, 2018 at 7:04pm PST

 

Zatim su Kim i Kanije zajednički saopštili da neće prodavati fotke najmlađe kćerke jer to smatraju "nemoralnim", a sada je Kim na svom sajtu dala odgovor na "goruće" pitanje.

- CHI - napisala je najpre nadimak male Čikago, a onda pojasnila.

 

 

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 29, 2017 at 8:46am PST

 

- Izgovara se ŠAJ, dakle NE - ČI - napisala je Kim.

Ako i vi niste noćima mogli da spavate od brige šta ćete ako sretnete negde Kim sa bebom u kolicima, pa je nazovete pogrešnim nadimkom (?!), sada možete da odahnete.

Internet zajednica već godinama se silno zabavlja imenima i nadimcima dece famozne starlete. Starija kćerka zove se Nort Vest (Sever-Zapad), ali je zovu Nori, maleni Sejnt je možda "Sejnt", možda "Sen", nikome više nije ni jasno, a sada je u tu "jednačinu" ubačena i Či. Šaj. Kako god...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading