SUPRUGA POZNATOG PEVAČA PODELILA POTRESNE VESTI: Reper pao u KOMU, iznenada mu POZLILO nakon proslave!

Autor:

Zabava

08.10.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga slavnog pevača oglasila se putem društvenih mreža i potvrdila da je njen suprug u teškom stanju.

SUPRUGA POZNATOG PEVAČA PODELILA POTRESNE VESTI: Reper pao u KOMU, iznenada mu POZLILO nakon proslave!

Foto: Printscreen Youtube

Kako pišu ruski mediji, poznati reper Paša Tehnik pao je u komu, a potresne vesti podelila je njegova supruga Eva Karitskaja na društvenim mrežama.

Kako navodi ruski list Gazeta, Paši je pozlilo nakon velike žurke održane 6. oktobra, nakon čega je hitno hospitalizovan.

Kako je istakla njegova supruga, na pomenutoj zabavi nuđene su mu nedozvoljene supstance, a dodala je i da mu je nedavno dijagnostikovana epilepsija, nakon što je napade počeo da doživljava tri puta mesečno. 

Foto: Printscreen Youtube

Paša Tehnik

 

Reper Paša Tehnik, kojem je inače pravo ime Pavel Ivlev, izašao je iz zatvora 2021. godine. Paša je 2020. osuđen na 11 meseci zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a kaznu je izdržavao zbog ponovljenog dela.

Pregledom je u njegovoj krvi tada pronađen koktel psihoaktivnih supstanci, a Paša Tehnik ranije je već služio kaznu zbog posedovanja droge.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading