ŠERON STOUN IZGUBILA 9 BEBA, TERAJU IH DA ĆUTE O OVOME! Glumica podigla glas u ime svih ŽENA, evo kroz kakvu torturu je prošla

Autor:

Zabava

24.06.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeron Stoun otkrila je šokantnu činjenicu o sebi.

ŠERON STOUN IZGUBILA 9 BEBA, TERAJU IH DA ĆUTE O OVOME! Glumica podigla glas u ime svih ŽENA, evo kroz kakvu torturu je prošla

Foto: Printscreen Youtube CBS Sunday Morning

Šeron Stoun

Šeron Stoun javno je priznala istinu o svojim spontanim pobačajima.

Slavna glumica je na Instagramu izjavila da je imala čak devet spontanih pobačaja, a na to ju je podstakla izjava plesačice Pite Murgatrojd da je izgubila dete.

- Mi, kao žene, nemamo mesto na kojem možemo da podelimo dubinu ovakvog gubitka. Ja sam na spontanim pobačajima izgubila devetoro dece - napisala je glumica na Instagramu ispod posta o plesačici.

Foto: Printscreen Youtube CBS Sunday Morning

Šeron Stoun

 

- Spontani pobačaj nije mala stvar, ni fizički ni emotivno. A ipak, teraju nas da mislimo da bi to trebalo da podnesemo same, u tajnosti, samo uz osećaj neuspeha. Umesto da nam okolina pruži saosećanje, empatiju i isceljenje koji su nam preko potrebni - nastavila je Šeron.

- Žensko zdravlje i dobrobit prepušteni su muškoj ideologiji koja je u najmanju ruku opuštena, često nepotkovana činjenicama i nasilno opresivna u aktivnostima - napisala je prelepa Šeron.

Holivudska zvezda je usvojila tri dečaka, alii nije otkrila druge detalje o svojim bolnim gubicima. 

Foto: Tanjug/AP

Šeron Stoun

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Alen Delon

24.06.2022 20:34

Kakav tekst ... koga zanima njenih 9 pobacaja ?! Pa to je bio njen izbor. Od pocetka, muskarci sa kojima je imala odnose, nacin na koji je imala odnose, i na kraju pobacaji ! Da je bilo 2 puta pa da pomislimo da je uradila zbog nekoga drugog ... 9 puta, ne ide !