Anđelina Džoli na stubu srama - DOKAZ DA JE LJUBOMORA BOLEST!

Autor: Republika

Zabava

09.01.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli (42) i Dženifer Aniston (48) prošlog vikenda pojavile su se na Zlatnim globusima u Los Angelesu.

 

 

Miljenica Amerike Dženifer Aniston namerno je propustila poziranje na crvenom tepihu kako bi izbegla neugodan susret sa Anđelinom, koja se smatra krivom za njen raspad braka sa glumcem Bred Pitom (54).

Organizator se čak pobrinuo da ove dve holivudske dive za vreme dodele sede što dalje jedna od druge, ali način na koji je Anđelina ignorisala bivšu suprugu svog, sad već takođe, bivšeg muža, razbesneo je javnost.

 

 

Naime, kada se Dženifer popela na pozornicu, svi su krajičkom oka pokušavali da uhavte pogled i reakciju njene večite suparnice Anđeline.

Dok je Dženifer govorila, Džoli je iz torbice izvadila ogledalce i počela da popravlja šminku! Njeno bahato ignorisanje šokiralo je i Dakotu Džonson (28), a glumičin zaprepašćen izraz lica, koji su uhvatili fotografi, postao je apsolutni hit na internetu.

 

 

Obožavatelji su, naravno, stali na stranu Dženifer Aniston, a Anđelinu su brutalno ispljuvali.

- Stvarno je kučka i pravo smeće od žene! Umišljena, zločesta do bola, rasturačica brakova, ali karma ju je stigla...  - samo su neki od komentara ispod fotografije, koja je u rekordnom roku osvojila društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading