Zanimljivosti

KAJLI DŽENER SE OPET ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Ovog puta izbrisala deo tela koji joj se ne dopada! (FOTO)

Nakon mnogobrojnih negativnih komentara obožavalaca ona je fotografije uklonila sa svog profila. Ostavila je samo jednu na kojoj joj se ne vide noge.

19.05.2022 20:00

KAJLI DŽENER SE OPET ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Ovog puta izbrisala deo tela koji joj se ne dopada! (FOTO)
Printscreen/ https://www.instagram.com/kyliejenner/

Nisu samo srpske pevačice sklone da preteruju u fotošopu, to rade i svetske zvezde. Kajli Džener se našla se na udaru fanova nakon što je u fotošopu obrisala sopstvena kolena, piše britanski Miror.

Ona je uradila set novih fotografija kako bi promovisala nove preparate iz svoje kolekcije za negu kože. Kajli je pozirala je u jednodelnom ljubičastom kupaćem kostimu, držeći u ruci grančicu lavande.

- Predstavljamo novu kolekciju lavande. Tako sam opsednuta ovim esencijalnim proizvodima natopljenim lavandom – napisala je ona na svom Instagram profilu.

Međutim, ubrzo je njen profil bio zatrpan negativnim komentarima fanova.

 

 

- Gde su ti kolena? Zašto si izbrisala sopstvena kolena? Opet nije dobro odradila fotošop i poslala je sopstvena kolena u zaborav… - samo su neki od komentara njenih obožavalaca koji su je upozorili da je preterala sa dorađivanjem fotografija.

Kajli je munjevito reagovala i skinula sa profila sve sporne fotografije, a ostavila je samo jednu na kojoj je slikana do struka i ne vide joj se noge, niti kolena.

Instagram - kristyscouture

Komentari nisu bili prijatni

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)