TUMOR MOZGA ga promenio, pevač ne liči više na sebe: Otkrio TRAUMATIČNE detalje borbe sa opakom bolešću, snimak iz kreveta rasplakao sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.03.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač rasplakao je sve svojom pričom o borbi sa tumorom na mozgu!

TUMOR MOZGA ga promenio, pevač ne liči više na sebe: Otkrio TRAUMATIČNE detalje borbe sa opakom bolešću, snimak iz kreveta rasplakao sve! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Tom Parker, član benda "The Wanted" već neko vreme se bori sa tumorom na mozgu.

Poznati muzičar je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram u više navrata delio kako se oseća i kako teče njegova borba sa opakom bolešću.

- Prihvatanje. Ja sam u javnosti od svoje 21. godine i izgled mi je bio veoma bitan. Imao sam razne frizure, od Denija Zuka do plave faze koju je moja žena mrzela - napisao je on na svom profilu.

 

 

U više navrata suprugu je nazvao pravim borcem, jer se osim o njemu brine i o njihovo dvoje dece, Aureliji Rouz i Bodiju, koji tada nisu imali ni dve godine.

- Dva dana pošto je ova fotografija nastala, saznao sam da imam tumor četvrtog stadijuma i to mi je okrenulo ceo svet naglavačke. Nekih ranijih dana se više i ne sećam. Kao da je tu neka magla, u kojoj sam živeo. Ali, daleko smo dogurali od trenutka kada sam saznao od čega bolujem. Hvala vam svima na ljubavi i podršci, koju mi pružate ovih meseci. Hvala mojoj porodici i prijateljima, koji su tu i pomažu oko dece, kuće… Mojoj prelepoj ženi, koja o svemu brine, borac je.

Kada je krenuo sa procesom izlečenja i terapijom, morao je da se ošiša na ćelavo i zamolio je ženu da ga obrije kada se vratio iz bolnice.

 

 

- Sećam se veoma živo tog osećaja, kao da je deo mene istrgnut kada sam video kako pramenovi moje kose padaju na pod. Bilo je i suza. U prvo vreme sam nosio kapu i to nekoliko meseci jer sam se stideo svog izgleda. Znam da to zvuči suludo – ne treba da se opterećujem što sam ćelav jer se suočavam sa nečim mnogo ozbiljnijim. Međutim, to je za mene bilo kao da nosim bedž koji vrišti: Ja imam rak -  istakao je muzičar.

Tom je delio i teskobna iskustva sa hemioterapije.

 

 

- Trenutno je preteško ubaciti bilo što u sebe. Hemioterapija te apsolutno obori. Ima li nekih boljih načina lečenja tumora? - napisao je Tom na Instagram storiju svojevremeno.

Objavio je i fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom Kelsi i njihovom decomi poručio kako mu je porodica veoma velika podrška da lakše prolazi kroz teške dane dok se bori s bolešću.

 

 

- Kakva razlika u samo nekoliko dana. Sada ležim u krevetu zbog nuspojava hemioterapije koje su me jako pogodile. Ove tri lepote čine vrednim sve ono kroz što prolazim - napisao je muzičar u opisu fotografije tada.

Krajem prošle godine, Parkerov tumor je "stavljen pod kontrolu", a ovu vest je takođe podelio javno uz porodičnu fotografiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Tom Parker sa suprugom i decom

 

- Sa suzama u očima vas obaveštavam da je moj tumor na mozgu "pod kontrolom". Kakva mešavina emocija, u ovom trenutku nismo mogli više da dobijemo - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading