UBILA SE MISICA! Skočila sa 29. sprata, u stanu pronađeno PISMO! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misica Čelsi Krist juče je skočila sa zgrade i na tragičan način sebi oduzela život.

UBILA SE MISICA! Skočila sa 29. sprata, u stanu pronađeno PISMO! (FOTO)

Foto: Instagram/Cheslie Kryst

Misica

Bivša mis SAD-a Čelsi Krist (30) umrla je u nedelju ujutru, potvrdila je njena porodica. Krist je 2019. godine krunisana za mis SAD-a, a život je izgubila nakon što je skočila sa zgrade na Menhetnu, saopšila je policija.

- Sa velikom tugom delimo vest o smrti naše voljene Čelsi. Njena svetlost je inspirisala druge širom sveta svojom lepotom i snagom. Brinula je, volela, smejala se i sijala - rekla je njena porodica, prenosi CNN.

 

 

Bivša pobednica Mis SAD objavila je fotografiju na Instagram profilu neposredno pre smrti.

- Neka vam ovaj da donese odmor i mir.

 

 

Čelsi je skočila sa 29. sprata oko 7.15 ujutru, a pronađena je na trotoaru. U stanu je policija pronašla poruku u kojoj piše da sve ostavlja svojoj majci, ali nije objasnila zašto je oduzela sebi život.

Krist je bila advokat imala je tri diplome sa dva univerziteta. Radila je građanske parnice za advokatsku kancelariju i pomagala zatvorenicima koji su možda neprevedno osuđeni, kako bi besplatno mogli da dobiju smanjenje kazne.

 

 

- Čelsi je bila oličenje ljubavi i služila je drugima, bilo kroz svoj rad kao advokat koji se bori za socijalnu pravdu, bilo kao mis SAD i kao voditelj. Ali što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijatelj, mentor i kolega - znamo da će njen uticaj živeti i dalje - stoji u izjavi.

 

 

U oktobru 2019. godine Krist je progovorila za Svetski dan mentalnog zdravlja i otkrila kako se i sama bori sa stresom.

- Puno radim da očuvam svoje mentalno zdravlje i najvažnija stvar koju sam uradila je da razgovaram sa savetnikom. Zaista je lako razgovarati sa njom. Ona mi daje odlične strategije, posebno ako sam tužna ili srećna ili imam naporan mesec pred sobom. Kada ne razgovaram sa savetnikom, na kraju svakog dana provodim vreme da se dekompresujem - rekla je Krist.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading