ŠTA JOJ SE DOGODILO?! Holivudska glumica koja je bila prava bomba, sada je neprepoznatljiva, zbog ovih fotografija svet je zanemeo! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Bridžet Fonda važila je za pravu lepoticu kada je bila u svetu glume, a sada je isplivala slika zbog koje je neprepoznatljiva.

ŠTA JOJ SE DOGODILO?! Holivudska glumica koja je bila prava bomba, sada je neprepoznatljiva, zbog ovih fotografija svet je zanemeo! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Bridžit Fonda (58) povukla se iz glume 2002. godine nakon što se pojavila u brojnim filmovima kao što je "Džeki Braun" Kventina Tarantina, a izgledala je neprepoznatljivo kada je viđena u Los Anđelesu u sredu.

Bivša holivudska sirena uhvaćena je kako putuje po gradu u svom srebrnom luksuznom lend roveru, a poslednji put kada su njene slike bile u javnosti bilo je davne 2009. godine dok je prisustvovala premijeri Tarantinovog epa o Drugom svetskom ratu.

 

 

Nakon što se povukla iz javnosti i centra pažnje, glumica se fokusirala na podizanje svog sina na porodičnom ranču u Santa Barbari.

Podsetimo, Bridžit trenutno živi sa suprugom Denijem (68) i njihovim jedinim sinom Oliverom u dva susedna imanja koja se nalaze u Encinu, u regionu doline San Fernando u Los Anđelesu. Par je potrošio 8 miliona dolara na dve luksuzne kuće na susednim parcelama 2021. godine 

Njena poslednja glavna uloga bila je sa Džetom Lijem u filmu "Poljubac zmaja" iz 2001. godine, a odlučila je da prekine svoju glumačku karijeru 2002. kako bi osnovala porodicu sa suprugom Denijem - koji ima dve ćerke, Lolu i Mali, iz prethodnog braka. Par je dočekao sina Olivera 2005. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading