DAME, NIJE KASNO! BRED PIT IMA MLAĐEG BRATA I ŽENE ZA NJIM UZDIŠU: Pogledajte samo ovaj OSMEH, a tek kad saznate čime se bavi (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit je jedan od najpoželjnijih glumaca zbog svog izgleda, a sada otkrivamo kako izgleda njegov rođeni brat i čime se bavi.

DAME, NIJE KASNO! BRED PIT IMA MLAĐEG BRATA I ŽENE ZA NJIM UZDIŠU: Pogledajte samo ovaj OSMEH, a tek kad saznate čime se bavi (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit (58) je već dugi niz godina jedan od najlepših i najzgodnijih glumaca za kojima žene širom sveta uzdišu, a malo ko je znao da legendarni glumac ima rođenog brata.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pit

Daglas Pit (55) je mlađi brat glumca, a iako se ne eksponira medijski, njegov posao je sličan kao i Bredov jer je ispred kamera.

Naime, Daglas je preduzetnik, investitor i filantrop, a vodi skladan i jako privatan život. Oženjen je sa Lisom Pit od 1990. godine, a zajedno imaju troje dece, Lendona, Sidni i Regana.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Daglas Pit, brat od Breda

Takođe, Daglas je ambasador Gudvila za Tanzaniju, a osnovao je i fondaciju "Care to learn" koja finansira decu u nedostatku hrane, higijene i lekarske pomoći. Vlasnik je informatičke kompanije ServiceWorld koja se bavi prodajom nekretnina, a koju je osnovao 1991. godine.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Daglas Pit, brat od Breda

Pit je ranije pričao da mu je hobi fotografija i da se time bavi u slobodno vreme, a imao je i izložbe širom Amerike. Obožava da vozi bicikl i često planinari sa prijateljima i porodicom.

Braća Pit su u odličnim odnosima, redovno se čuju, a jedan drugom su ogromna podrška. Iako se retko viđaju zbog prirode Bredovog posla, koriste svaku priliku za druženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading