Neverovatno!

ĆELAVA SAM, PA ŠTA? Džejda Smit otkriva kako se bori sa gubitkom kose

Glumica zbog autoimune bolesti ostala bez kose!

19.01.2022 16:20

ĆELAVA SAM, PA ŠTA? Džejda Smit otkriva kako se bori sa gubitkom kose
printscreen/instagram.com

Zvezda filma "Matriks", Džejda Pinket Smit od 2018. godine bori se sa alopecijom, retkim autoimunim poremećajem, koji se ispoljava kroz gubitak kose na telu. Ovo je šokiralo brojne njene fanove, a reakcije glumice po ovom pitanju oduševljavaju ceo svet. 

Naime, glumica je u svojoj seriji "Red Table Talk" objasnila kako se osećala kada je prvi put primetila simptome:

- Reći ću vam da je bilo zastrašujuće kada je počelo. , a ja sam bio kao 'o moj Bože, da li ću da oćelavim?' To je bio jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se bukvalno tresla od straha.

Ona se zaista suočila sa velikim gubitkom kose, zbog čega je na kraju rešila da se potpuno ošiša i skrati kosu, a onda je i sa svojim fanovima podelila šta se tačno dešava uz opis slike:

- Ja i ova alopecija ćemo biti prijateljice... Tačka!

Džejda redovno sa svojim fanovima deli iskustvo života sa ovom bolesti, a čini se da je njen pozitivan stav i spremnost da sve vidi na najbolji način guraju napred. Upravo to je ono što njeni fanovi obožavaju kog glumice, te su brojni od njih komentarisali njenu bolest na društvenim mrežama:

Upravo sam video snimak Džejd kako priča o svojoj alopeciji i VOLIM kako se nosi sa tim… Prošle godine sam shvatio da je to način na koji ćeš biti srećan i da ne možeš da se boriš protiv onoga što ne voliš, već moraš da se pomiriš s tim.

 

Komentari (1)

zora

27.01.2022 23:55

Koji se ipoljava zbog gubitka kose na telu. A ja mislila da je kosa na glavi kad ono imamo je po celom telu.