HUREM PROMENILA LIČNI OPIS! Glumica NEPREPOZNATLJIVA, živi u Berlinu, a dugo se borila i sa DEPRESIJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2022

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Merjem Uzeril u potpunosti je promenila lični opis i više nije ni nalik na Hurem kakvu javnost poznaje.

HUREM PROMENILA LIČNI OPIS! Glumica NEPREPOZNATLJIVA, živi u Berlinu, a dugo se borila i sa DEPRESIJOM! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je publiku osvojila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", promenila je lični opis, te bi je reko ko sada i prepoznao.

Od 2011. kada je ova serija bila popularna do danas, navodi se da je glumica popunila usta, jagodine, kao i koristi botoks. Ona je smršala i to drastično, zbog čega se tokom snimanja serije govorilo da ima problema.

Glumica je nedavno dobila drugu devojčicu, Lili Koi, a oca nije predstavila javnosti, dok prvu ćerku Laru Jeminu ima uz veze sa 17 godina starijim preduzetnikom Kanom Atesom.

Merjem ili Hurem kako je ostala upamćena širom sveta se borila sa depresijom, a kako se tada navodilo ona tokom snimanja serije imala problem sa kilažom zbog čega se pretpostavlja da joj se pogoršalo psihičko stanje. Tada se pričalo da se nikome nije javljaka, kao i da je u Nemačkoj boravila na jednoj klinici. Tada je produkcija bila šokirana njenom izjavom da prekida sa snimanjem serije.

- Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin - rekla je tada ona

Evo kako je Merjem izgledala u seriji ''Sulejman Veličanstveni''

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leona

19.01.2022 21:26

Ne gledam turske serije, taman posla, ali citam pa znam ko je mlada, lepuskasta, dama. Ovo ime deteta Koi mi ne zvuci dobro. Nedaj Boze.

Odgovori 1 11