MEGAN FOKS UŽIVA U VERIDBI: Glumica podelila GOLIŠAVU sliku iz KUPATILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Megan Foks i njen dečko reper Mašin Gan Keli, ne prestaju da iznenađuju javnost svojim slikama.

MEGAN FOKS UŽIVA U VERIDBI: Glumica podelila GOLIŠAVU sliku iz KUPATILA! (FOTO)

Foto: printscreen

Megan Foks

Megan Foks i Mašin Gan Keli se ne odvajaju jedno od drugog nakon veridbe, a sada je glumica podelila intimnu sliku iz kade.

Par je poznat po tome da ne mari za mišljenja drugih ljudi, pa ih tako nije blam ništa da urade, a sada su podelili snimak iz kade koja je bila ispunjena laticama ruža, a njih dvoje su se mazili nogama.

Republika

Foto: printscreen

Objava Megan Foks

Podsetimo, Megan i Mašin su se verili pre nedelju dana, a tada su iznenadili javnost kada su rekli da su pili krv jedno drugom nakon veridbe.

 

 

- U julu 2020. sedeli smo ispod ovog drveta banjana i tražili smo magiju. Nismo bili svesni bola sa kojim bismo se zajedno suočili u tako kratkom, frenetičnom vremenskom periodu.
Nesvesni posla i žrtava koje bi odnos zahtevao od nas, ali opijeni ljubavlju. I karma. Nekako godinu i po kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao, i nasmejavši se više nego što sam ikada mogla zamisliti, zamolio me je da se udam za njega. I baš kao u svakom životu pre ovog, i kao u svakom životu koji će ga pratiti, rekla sam da... I onda smo pili krv jedno drugom
- napisala je Megan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading