EŠTON KUČER I MILA KUNIS PRED BANKROTOM? PRODALI vilu od 682 kvadrata ISPOD prodajne CENE!

Autor:

Zabava

16.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mila Kunis i Ešton Kučer prodali su svoju prvu kuću koju su kupili kao par.

EŠTON KUČER I MILA KUNIS PRED BANKROTOM? PRODALI vilu od 682 kvadrata ISPOD prodajne CENE!

Foto: youtube.com/printscreen

Ešton Kučer i Mila Kunis prodali su svoju ogromnu vilu na Beverli Hilsu za 10,35 miliona dolara, a to je ujedno bila i prva kuća koju su zvezde kupile kao par

Oni su prvobitno stavili vilu na tržište za 13,995 miliona dolara u maju 2020., što znači da su je prodali za 3,605 miliona dolara manje od prvobitne tražene cene.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ešton Kučer i Mila Kunis

Kuću od 682 kvadratnih metara, koja ima pet spavaćih soba i pet i po kupatila, par je kupio 2014. za 10,2 miliona dolara, a tokom prodaje su smanjile cenu sa 13,995 miliona dolara na 12,25 miliona dolara, a zatim na 11,3 miliona dolara pre nego što su se našle na 10,35 miliona dolara za konačnu cenu, prenosi Daily Mail.

Njihov dom ima teretanu i saunu, mokri bar, vinsku sobu sa kontrolisanom temperaturom i dva kamina. Zapanjujuće prebivalište se nalazi na više od pola hektara zemlje sa kamenom terasom, otvorenim barom i kuhinjom, bazenom i spa centrom i puno prostora za zabavu. Kancelarija ima zidove obložene mahagonijem sa hrastovim podovima svuda, kao i zamršene lajsne, francuska vrata; dom ima ogromnu kuhinju sa belim pločama i odgovarajućim ormarićima sa velikim ostrvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading