UPRAVO SMO SE OPROSTILI OD NAŠEG PRELEPOG ANĐELA: Šinejd O'Konor SAHRANILA sina u JARKIM bojama!

Autor:

Zabava

15.01.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Šinejd O'Konor sahranila je danas 17-godišnjeg sina Šejna nakon što je sebi oduzeo život.

UPRAVO SMO SE OPROSTILI OD NAŠEG PRELEPOG ANĐELA: Šinejd O'Konor SAHRANILA sina u JARKIM bojama!

Foto: Profimedia

Šejn O'Konor je sahranjen danas nakon ceremonije na groblju Njulands Kros i krematorijumu u Zapadnom Dablinu, kojoj je prisustvovalo 50 ožalošćenih članova porodice, uključujući njegovog oca Donala Lunija.

Republika

Foto: Profimedia

Šinejd O'Konor

Pevačica Šinejd, koja je nosila jarke boje u skladu sa željama svog sina, ubrzo je posle toga na Tviteru rekla da bi mu se to svidelo.

- Upravo smo se oprostili od našeg prelepog anđela Šejni. Veoma lepa hinduistička ceremonija. Šejnu bi se svidelo - napisala je pevačica, prenosi Daily Mail.

Šinejd je prošle subote potvrdila da je Šejn, koga je opisala kao "svetlo svog života", sebi oduzeo život nakon što je pobegao iz bolnice dok je bio na straži samoubistva.

Republika

Foto: printscreen

Šinejd O'Konor

Podsetimo, Šejn je nestao prošle nedelje i poslednji put je viđen u Talahu, u južnom Dablinu, u petak, a Gardai je pokrenuo apel da pronađe tinejdžera. Šinejd je zapretila bolnici Talah tužbom ako se 'išta desi mom sinu', navodeći da je njen sin nestao iz bolnice dok je bio na straži samoubistva. Policija je u subotu potvrdila da je potraga za Šejnom "obustavljena" nakon što je pronađeno telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading