NAĐITE SOBU! Zaljubili se, pa se zaneli! Poznati koji su u 2021. godini delili svoju intimu javno! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.12.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati koji su se zaljubili u 2021. godini ne mogu da odole jedni drugima, pa svoju intimu dele i javno, što ponekad nije ni malo prijatno.

NAĐITE SOBU! Zaljubili se, pa se zaneli! Poznati koji su u 2021. godini delili svoju intimu javno! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

2021. godina bila je pored svih ružnih stvari, puna ljubavi i za holivudske parove, a mnogi od njih nisu u stanju da se suzdrže, te javno pokazuju koliko se vole tokom čitave godine, što znači da nismo uspeli da se ''zaštitimo'' od njihovih javnih poljubaca, pipkanja i grljenja iako smo možda to i želeli, jer ipak intima nije za svakoga, pa bismo im poručili bez obzira na sve ''nađite sobu.''

Kortni Kadrašijan i Trevis Barker

Jedan od zasigurno najintrigantnijih parova ove godine jeste zvezda šou programa ''U korak sa Kardašijanovima'', ujedno i nastarija sestra Kardašijan i rokera. Njih dvoje oboje imaju decu iz prethodnih odnosa, ali to ih ne sprečava da se kao klinci grle i ljube javno, gde god stignu, ne skidajući ruke sa sebe, a kamere koje ih neprestano prate gde god da krenu zabeleže i po koju nežnost više.

 

 

Međutim, njima to očigledno ne smeta, te i na svoje društvene mreže kače kompromitujući sadržaj, ne krijući strast koja postoji među njima. Njih dvoje su se i verili ove godine na plaži. a o tome je bio obavešten ceo svet.

Mašin Gan Keli i Megan Foks

Njihovi najbolji prijatelji Kortni i Trevis su na prvom mestu kada se radi o javnom iskazivanju emocija, samoproklamovani par blizanaca vatre su lestvicu niže. Naime, bilo da se radi o lizanju jezicima na crvenom tepihu, ospedanjima na koncertima i slično, njih dvoje jednostavno ne mogu da se zasite jedno drugog

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Jedan od definitivno neočekivanijih parova ove godine, jesu njih dvoje. Naime, Benifer je sve iznenadio kada se pojavio zajedno u javnosti u maju ove godine, a od tada su njih dvoje nerazdvojni. 15 godina kasnije, a ljubav nikad veća, što otvoreno i pokazuju javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dženifer i Ben u javnosti

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Kim Kardašijan i Kanje Vest su se razveli, a iz braka imaju četvoro dece. Međutim, kada su svi mislili da će njih dvoje patiti za odnosom za kojisu svi mislili da će biti za zauvek, Kim se pojavila u javnosti držeći se za ruke sa novim dečkom, a osmesi na njihovim licima pokazuju da ih osude ne zanimaju i da uživaju u svojoj novoj ljubavi.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading