(FOTO) AMPUTIRALI JOJ NOGU zbog tampona, a sad će izgubiti i drugu!

Autor: telegraf.rs

Zabava

20.12.2017

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loren Vasel koja radi kao model izgubila je nogu nakon što je pretrpela sindrom toksičnog šoka, koji je izazvan tamponom. Sada je otkrila da će lekari morati da joj amputiraju i drugu nogu.

RepublikaFoto: instagram.com/theimpossiblemuse
Loren Vaser

Loren Vaser nije bila sigurna ni da će uopšte preživeti, a kamoli da će ponovo raditi kao model, nakon što je izgubila nogu 2012. godine. Nakon traumatičnog iskustva ova devojka je smogla snage da nastavi dalje da se bori, prenosi Independent.

 

Monday’s are for the savages! ?

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on Nov 27, 2017 at 11:11am PST

 

Sada se ponovo suočava sa poteškoćama jer će zbog posledica toksičnog šoka lekari morati da joj amputiraju i drugu nogu, jer su se pojavile trajne komplikacije.

Ona je 2012. godine doživala toksičan šok zbog upotrebe tampona dok je imala menstruaciju. Počela je da pati od simptoma sličnih gripu.

Sve je kulminiralo srčanim udarom, pa je jedno vreme provela na aparatima. Gangrena je počela da joj zahvata obe noge, pa su morali da joj amputiraju desnu nogu do kolena i prste na levom stopalu.

 

Mayweather or MacGregor ?!

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on Aug 26, 2017 at 10:15am PDT

Iako su doktori hteli da joj amputiraju obe noge, jer prognoze nisu bile dobre, ipak su uspeli da joj spasu levu nogu.

Ona je potom svoj život posvetila podizanju svesti i prevenciji toksičnog šoka, ali i potencijalne rizike od korišćenja tampona.

Nastavila je da se bori sa bolom u levoj nozi i nakon 2012. godine. Sada bi to moglo da joj stvori nove komplikacije i dodatno promeni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading