MONIKA BELUČI U ŠESTOJ DECENIJI PROGOVORILA O STARENJU: U MLADOSTI imaš lepotu ĐAVOLA, a SAD...

Autor:

Zabava

07.12.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Monika Beluči kaže da nema kompleks od starosti.

MONIKA BELUČI U ŠESTOJ DECENIJI PROGOVORILA O STARENJU:  U MLADOSTI imaš lepotu ĐAVOLA, a SAD...

Foto: prinscreen

Monika Beluči važi za jednu od najseksipilnijih žena današnjice, a iako je već uveliko u šestoj deceniji glumica se ne stidi svojih godina i izgleda. Dosta glumica koje dođu u njene godine uglavnom padaju u depresiju, ali Monika kaže da se ne plaši starenja, i da će starost oberučke prihvatiti. 

 

 

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodno da stare na drugačiji način. Ne opterećujem se. Uvek sam bila žena s oblinama, nikada jako mršava, takva sam prirodno. I želim da ostarim na miran način. Kad imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao kad imaš 20. Promeniš se, kao kada dobiješ dete, prvo njega vidiš, ti dolaziš na drugo mesto. To nam daje drugačiju perspektivu - rekla je Monica u novom intervjuu za magazin Sunday Times Style.

 

 

Poznato je da Monika ne voli rigorozne dijete, ali svoje telo drži u formi jer ponekada ide na pilates. Glumica je nedavno rekla da na starenje gleda duhovno, tačnije da duša stari sa telom.

 

 

- Postoji mnogo različitih trenutaka u životu. Kad si jako mlad, imaš ono što u Francuskoj zovu "lepotu đavola, koja je sasvim prirodna, to je lepota mladosti, lepota biološkog trenutka u tvom životu. Ali, život ide dalje. Mi starimo i s time se moramo pomiriti. Tu ne možemo ništa da učinimo. Ali, u isto vreme imamo sreće jer ako ostarimo znači da imamo dug život. Kako telo stari, naša duša raste.'

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading