MADONA JE BILA PROTIVNIK PLASTIČNIH OPERACIJA, A SADA JE SVA IZOPERISANA: Stručnjak OTKRIVA koliko novca je pevačica dala na OPERACIJE!

Autor:

Zabava

04.12.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručno lice je procenilo koliko je novca Madona potrošila na estetske hirurge.

MADONA JE BILA PROTIVNIK PLASTIČNIH OPERACIJA, A SADA JE SVA IZOPERISANA: Stručnjak OTKRIVA koliko novca je pevačica dala na OPERACIJE!

Foto: Tanjug/AP

Madona

Jedna od najpoznatijih diva sadašnjice Madona, izgleda isto kao i pre 30 godina kada se pojavila na sceni. Pevačica izgleda dosta mlađe u odnosu na svoje godine, a čak joj zavide i duplo mlađe devojke.

 

 

Ipak, njeno lice nije oduševilo mnoge fanove, te su je žestoko osudili da je unakazila isto botoksom a njene fotografije na društvenim mrežama su skroz fotošopirane. Opšte je poznato da pevačica prerađuje svoje slike kako bi se još podmladila, a kada je idite uživo kao da ste videli drugu osobu. 

 

 

Kada bismo pogledali fotografije sa početka karijere, pa fotografije pre 10 godina, ali i njene slike sada, pomislili biste da se ne radi o istoj osobi.

Madona je na početku svoje karijere bila protivnik plastične hirurgije, čini nam se da se godinama ovo promenilo, te je čak postala i zavisna o istim.

 

 

- Nikada se ne bih podvrgla estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas neko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas ulepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života -  istakla je pre tri godine, ali sada je demantovala sama sebe.

 

 

Svoje stručno mišljenje izneo je i plastični hirurg Geri Linkov. On je u videu na svom Jutjub kanalu otkrio koje je sve pevačice imala korekcije, ali i koliko je to koštalo.

Linkov kaže da je od Madoninog debjua do sada, pevačica uradila tri fejsliftinga, podizanje vrata u kompletu, tri puta je podizala obrve, dva puta gornje i donje kapke, zatezala obraze, mnogo puta ubrizgavala filere, ugradila je grudi, ali i da je promenila oblik vilice.

 

 

Geri je objasnio da jedan fejslifting košta oko 50.000 dolara, podizanje obrva oko 30.000, kapci takođe. Fileri su oko 1.500 dolaza za koje hirurg smatra da je najmanje 30 puta odradila, prenosi Story.rs

 

 

Najmanja cifra koju je Madona mogla da potroši da bi dobila izgled devojčice, Gari tvrdi da je oko 215.000 pa na gore.

VIDEO BONUS:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading