VOLI DA POPIJE, A ALKOHOL DAJE I DECI! Dadilja otkrila JEZIVE DETALJE o Anđelini Džoli i šta se zaista dešava u njenom domu!

Autor: Republika

Zabava

02.12.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dadilja koja provodi sve vreme sa Anđelinom Džoli i njenom decom otkrila kakva je glumica zapravo majka.

VOLI DA POPIJE, A ALKOHOL DAJE I DECI! Dadilja otkrila JEZIVE DETALJE o Anđelini Džoli i šta se zaista dešava u njenom domu!

Foto: profimedia

Anđelina Džoli važi za planetarno popularnu glumicu i jednu od najlepših žena u filmskom svetu, koju prati problematična prošlost.

Glumica se trudi da oda utisak izuzetno brižne i požrtvovane majke, kako svoje biološke tako i dece koju je usvojila.

Međutim, dadilja njene dece se nikako ne bi složila sa tim.

 

 

Dok je sa suprugom Bredom Pitom odgajala svoju prvu biološku ćerku Šajlo, često su bili meta kritika jer je devojčica godinama viđana u dečačkim stvarima i sa kratkom kosom. Anđelina i Bred su se pravdali time da puštaju detetu da bude upravo onakva kako se oseća.

Nakon što su se razveli Bred Pit je često istupao sa izjavama da se iza savršenog oklopa, ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja dece. Taj period je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je ipak Bred lošije prošao. Njihova borba oko starateljstva i dalje traje.

 

 

Dadilja otkrila šokantne detalje

Dadilja koja je provodila 24 časa sa glumicom i njenom decu, otkrila je do sada informacije nepoznate javnosti.

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast - rekla je dadilja u intervjuu za američki "Ok magazin" i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno  dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

 

 

- Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju  ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu - mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine dece.

Dadilja je potvrdila da Anđelina voli da popije i da praktično svako veče otvara bocu crvenog vina. Možda joj to niko ne bi ni zamerio, da ona svoje simpatije prema alkoholnim pićima ne deli sa decom, i to u bukvalnom smislu. Ona im često dozvoljava da popiju piće ili dva, iako je reč o maloletnoj deci. Posebno je naglasila da  je ovde reč o neviđenom licemerju, jer je njen najjači argument u borbi za starateljstvo upravo bila oputžba upućena njenom bivšem mužu. Ona je često isticala da je Bred alkoholičar. 

 

 

 

Prepričala je i kako 46-godišnja glumica navodno, zbog posla često pregleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a ne ustručuje se da ga prikaže i deci. To nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Sad je dodala i da je čula da Anđelina ostavlja decu bez nadzora, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film. Iako je ova poslednja izjava više na nivou trač partije, očito je da je imidž Anđeline Džoli dobro poljuljan.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading