PEVAČ KOJI JE GLUMIO U FILMU MAJKLA DZEKSONA OGOLIO DUŠU: Dzimi Vilson poslao važnu poruku! (VIDEO)

Autor: Aleksandra Dimić

Zabava

01.12.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džimi Vilson je američki pevač i tekstopisac, a uloga u filmu Majkla Džeksona ga je dovela u Evropu, u Nemačku gde i sada živi, a gde je i upoznao našu mladu dizajnerku Taru Katarinu Ćirković zbog koje je danas u Srbiji.

PEVAČ KOJI JE GLUMIO U FILMU MAJKLA DZEKSONA OGOLIO DUŠU: Dzimi Vilson poslao važnu poruku! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nama je otkrio nešto više o njegovom prijateljestvu sa Tarom Katarinom i podelio utiske koje je na njega ostavila Srbija

- Onoliko koliko sam uspeo da vidim, dopada mi se, ovde sam prvi put bio u septembru. Kao što znate u Frankfurtu sam upoznao Taru Katarinu, na Fešn viku u julu ove godine, sprijateljili smo se i došao sam joj u posetu u septembru.

Ja sam se toliko povezao sa ljudima ovde, da me to inspiriše. Zato nisam oklevao kada sam se vraćao, ali posebno kako bih podržao Taru Katarinu.

Džimi je studirao glumu, a ljudi širom sveta su mogli da ga gledaju u filmu ’’Sisterella’’, čiji je producent Majkl Džekson, te nam je otkrio kako je došlo do te uloge, ali i kakav je Majkl Džekson bio van kamera.


- Većina stvari u mojoj karijeri se samo dogodila, naravno ja sam uložio puno truda u učenje, audicije, ali sa Sisterelom  je bilo dosta i sreće, naravno Majkl Džekson je mislio da sam talentovan. Ja sam umetnik i uvek sam kritičan prema sebi, ali dokle god se Majklu Džeksonu to dopadalo, ko sam ja da mi se ne dopada
Imao sam tu čast da ga upoznam, imao sam prilike da posetim Neverland, da vidim sve ono što vi vidite na televiziji, životinje, majmune sa kojima sam se igrao, zvuči ludo. Ali najveći uspeh uloge u ’’Sisterella’’ jeste upoznati majku Majkla Džeksona. kada sam dobio poruku u kojoj je rekla da je moj fan. I ja sam bio.. čekaj malo, majka kralja popa je moj fan.. tako da mi je to najveći kompliment koji sam ikada dobio u mojoj karijeri.

Republika

Foto: Republika.rs

Džimi Vilson


Dzimi ima novu pesmu pod nazivom “Respect”, a otkrio je šta ona poručuje

- "Respect’", mislim da je to reč koju možete da prevedeta na svaki jezik i da znate šta znači. Ti se ponašaš prema meni onako kako želiš da se ja ponašam prema tebi, ti si fina prema meni, ja sam fin prema tebi. To je koncept poštovanja. Takođe se radi i o poštovanju granica, jednostavno biti slobodan da budeš ko jesi bez ikakvog straha, prosto da živiš svoj život bez straha.

Republika

Foto: Republika.rs

Džimi Vilson

Šta je Džimi još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading